nieuws

Pilotstore Snackpoint in Mönchengladbach

Snacks

Snackpoint heeft een vestiging geopend in het Duitse Mönchengladbach. De pilotstore ligt in een drukke winkelstraat en is opgezet door formule-eigenaar Roger Gielen.

Pilotstore Snackpoint in Mönchengladbach

‘We weten uit ervaring wat een Snackpoint kan in Duitse dorpen en zoeken nu uit of de wat grotere steden interessant zijn’, zegt Snackpointdirecteur Roger Gielen. De vestiging, in een van de drukste winkelstraten, heeft een deels Nederlands en deels Duits assortiment. ‘Je kunt een Hollandse klassieker als de frikandel speciaal krijgen, maar uiteraard ook een Duitse als de currywurst.’

De eerste resultaten zijn hoopgevend. ‘Maar je kunt eigenlijk pas echt iets zeggen als je alle seizoenen een keer hebt meegemaakt’, zegt Gielen realistisch. ‘We geven de zaak minimaal een jaar de tijd.’

De van oorsprong Limburgse formule Snackpoint heeft eerder vestigingen gehad in kleinere Duitse plaatsen.

Reageer op dit artikel