nieuws

Zwarte truffel op hamburger McDonald’s

Snacks

McDonald’s in Japan heeft een aantal nieuwe hamburgers geserveerd. Zo af en toe lanceert de hamburgerketen in het land een aantal afwijkende exemplaren. Wat te denken van de Black Diamond met gebakken paddestoelen, uien, kaas en een saus van zwarte truffel. Deze exclusieve hamburger kost €7,49.

Zwarte truffel op hamburger McDonald’s

De Black Diamond met saus van zwarte truffel was niet de enige bijzondere hamburger. Hij ging vergezelgd van de Quarter Pounder Gold Ring. Een hamburger met gegrilde ananas, bacon, kaas en barbecuesaus. Als derde kwam de Ruby Spark tijdelijk op de markt. Een burger met chorizo, avocado en peperkaas.

Glanzend hamburgerbakje

‘Niet alleen de ingrediënten waren exclusief, ook aan de verpakking is extra aandacht besteed. Anders dan de Big Mac en de reguliere Quarter Pounder werden de speciale burgers geserveerd in glanzende bakjes en kreeg je ze mee in een prachtig papieren tasje, bedrukt met de gouden letter M,’ schrijft de website Culy.

De burgers in Japan zijn inmiddels weer van het menu af. Hoeveel er van verkocht zijn is niet bekendgemaakt. Ook is het niet bekend of ook in Nederland dergelijke hamburgers (tijdelijk) in het assortiment worden opgenomen.

Reageer op dit artikel