nieuws

Duitse bezorgformule Burgerme wil Nederland veroveren

Snacks

Hamburger-bezorgformule Burgerme heeft vorige week een eerste vestiging in Nederland geopend. De Nederlandse masterfranchisenemer Tim Meijers heeft grote plannen. Over vijf jaar moet de van oorsprong Duitse keten 28 vestigingen tellen.

Duitse bezorgformule Burgerme wil Nederland veroveren

Vorige week dinsdag opende in Leiderdorp de eerste Nederlandse vestiging van de nog jonge Duitse keten Burgerme, die het bezorgen van kwaliteitshamburgers als specialiteit heeft. De vestiging wordt gerund door Tim Meijers die ook masterfranchisenemer is voor Nederland.

Meijers, die jarenlange ervaring heeft bij Spare Rib Express, en een aantal partners hebben grootse plannen met de keten. Binnen vijf jaar moet Nederland  28 vestigingen tellen, zegt hij in het Leidsch Dagblad. Volgens hem heeft dat grote kans van slagen omdat een soortgelijk concept er in Nederland nog niet is.

Hamburgers en salades

De keten heeft als specialiteit het bezorgen van hamburgers, kraakverse salades en fingerfood als chickenwings. De klant kan de hamburgers en salades personaliseren door een ruim aanbod aan toppings. Bezorgen gebeurt in Nederland vanuit kwaliteitsoverwegingen vooralsnog met auto’s, in Duitsland worden echter ook scooters ingezet.

Jonge formule groeit snel

Burgerme is nog jong maar groeit snel. De keten heeft München als thuisbasis maar  opende de eerste vestiging september 2010 in Hamburg en telt momenteel 17 vestigingen in Duitsland en 3 in Oostenrijk.

Reageer op dit artikel