nieuws

Blootmodellen promoten New York Pizza

Snacks

Een promotieteam van bodypaint modellen van New York Pizza is op tournee langs de kennismakingsweken van universiteiten. Ze delen dozen uit waarmee de studenten een gratis pizza bij de keten kunnen afhalen.

Blootmodellen promoten New York Pizza

Het promotie team deelt in totaal honderden pizzadozen uit waarmee de studenten een gratis pizza kunnen afhalen. De actie is bedoeld om een speciale op studenten gerichte kortingsactie te promoten. Op vertoon van hun studentenkaart kunnen studenten het hele jaar overal in Nederland voor vijf euro een pizza afhalen bij een van de ruim 125 locaties van de keten.

Gezonder eten

Volgens het persbericht van New York Pizza staan studenten niet bekend om hun kookkunst of  gezonde keuzes op het gebied van eten. Te veel, te vet en teveel E-nummers is vaak waar het studenten diner uit bestaat. Daar kunnen ze volgens de keten verandering in brengen door regelmatig een pizzaatje te bestellen of af te halen. ‘Onze pizza’s bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen. De ingrediënten die gebruikt worden kopen we zelf in en zijn gegarandeerd vers’ meldt Philippe Vorst, die de keten in 1991begon als onderdeel van zijn afstudeerscriptie, in het persbericht. ‘Ik weet nog heel goed wat wij in die tijd aten, en dat was een stuk minder gezond dan de pizza’s die wij nu op het menu hebben staan’

Reageer op dit artikel