nieuws

Bejubelde pizza van restaurant is van Dr. Oetker

Snacks

In Manchester – Groot Brittannië – heeft restauranteigenaar Gary Newborough een relletje veroorzaakt. Voor de opening van zijn restaurant nodigde hij zo’n 100 recensenten uit om bij hem eens ‘Italië te proeven’, middels een ‘pizza die verschil maakt’.

Bejubelde pizza van restaurant is van Dr. Oetker

De recensenten waren laaiend enthousiast over de smaak van de pizza’s. Maar na de maaltijd ter gelegenheid van de opening van ‘La Pizzeria Ristorante” voelden ze zich een beetje bedot. Newborough liet toen een briefje rondgaan waarin hij bekende dat de recensenten geen verse pizza’s had geserveerd, maar kant-en-klare exemplaren uit de vriezer van de hand van Dr. Oetker. Hij had ze gekocht bij de supermarkt op de hoek! Het waren Dr. Oetker Ristorante Pizza’s.Wie nieuwsgierig wordt: Gary blijft tot september de Dr. oetker pizza’s serveren, inclusief salade en frisje voor vier pond.

De eigenaar wilde met de stunt dat mensen zouden gaan praten over zijn restaurant. Er was geen kwade opzet in het spel. Dit schrijft de Huffington Post.

Reageer op dit artikel