nieuws

Assense snackbar Havenkade moet weg

Snacks

Cafetaria De Havenkade in Assen moet wijken voor de gemeente. Die heeft de grond nodig vanwege de ontwikkeling van het gebied.

Assense snackbar Havenkade moet weg

Snackkiosk De Havenkade moet verdwijnen omdat de gemeente de grond nodig heeft voor de verbreding van een doorgaande weg en de aanleg van een brug, meldt het Dagblad van het Noorden. De plannen zijn onderdeel van de upgrading van het gebied rondom de cafetaria. De klassieke, ouderwets uit bruine latten opgetrokken, snackkiosk is zeer bekend in Assen en bestaat al meer dan 25 jaar. De cafetaria is onder meer een favoriet van veel vrachtwagenchauffeurs vanwege de zelfgemaakte gehaktballen. Het bericht meldt niet of de eigenaar een vervangende locatie is aangeboden.

Reageer op dit artikel