nieuws

Shop Ben&Jerry’s in New York Pizza

Snacks

De vestiging van New York Pizza in Scheveningen heeft sinds dinsdag 23 juli een shop-in-shop van Ben&Jerry’s. Het doel is dat het ijsmerk de pizzawinkel gaat versterken.

Shop Ben&Jerry’s in New York Pizza
Michel Zoeter

New York Pizza (NYP) is altijd op zoek naar samenwerkingen met andere partijen die ervoor zorgen dat ‘één plus één drie wordt’, zegt algemeen directeur Hans Miete tegen RetailNews. ‘Op sommige plekken is ruimte voor een tweede formule. Die kan benut worden om een beter rendement voor de franchisenemer te realiseren.’ De betreffende franchisenemer zal de Ben&Jerry’s-shop zelf exploiteren.

Eerder deze maand startte NYP een samenwerking met La Place in Zoetermeer. In één pand hebben beide formules een counter en een gezamenlijke bezorgservice. Ook zitten veel NYP- filialen samen met cafetaria’s in een pand. ‘We voeren verschillende gesprekken om die samenwerking verder uit te breiden’, stelt de algemeen directeur. Doordat de twee partijen op hetzelfde eetmoment focussen, kijkt Miete nu echter ook naar andere opties.

Reageer op dit artikel