nieuws

Gerechten La Place in de scooter van New York Pizza

Snacks

New York Pizza zit samen met La Place in één pand in Zoetermeer. De twee formules gaan van start onder hetzelfde dak in een pand aan de Westerschelde 366 in Zoetermeer. De locatie is zeven dagen per week geopend en er is plaats voor 24 gasten. Afhalen kan ook.

Gerechten La Place in de scooter van New York Pizza

La Place en New York Pizza samen onder één dak, betekent ook dat de producten van beide formules gecombineerd kunnen worden in de bezorgscooter. Een lunch of diner van La Place kan zo samen afgeleverd worden met een Pizza van New York Pizza. De zaak is een combinatie van een New York Pizza Delivery met een La Place Express.

De franchisenemer van de pilot-store is Eqbal Mangal, die ook al een New York Pizza in Gouda onder zijn hoede heeft. In het combinatierestaurant kan de klant aan de linkerkant zijn La Place-bestelling en aan de rechterkant zijn New York Pizza-bestelling afhalen. De bezorgbrommers, die de bestellingen bezorgen zijn voorzien van logo’s van beide formules.

New York Pizza directeur Philippe Vorst: ‘Bezorging van een verse lunch of diner thuis en op het werk is uniek in Nederland. Met deze samenwerking zijn we eigenlijk in één klap de goedkoopste cateraar.’ De combinatie La Place-New York Pizza is ook aangesloten bij Thuisbezorgd.nl.

De nieuwe locatie is zeven dagen per week geopend en biedt plaats aan 24 personen. In het weekend van 11 juli is de feestelijke opening.

Reageer op dit artikel