nieuws

Gratis hamburgers voor held van Cleveland

Snacks

Charles Ramsey, de man uit Cleveland die zijn hamburger koud liet worden om de doodgewaande Amanda Berry te redden, krijgt zijn leven lang gratis hamburgers. Twaalf restaurants uit Cleveland hebben de man gratis hamburgers beloofd.

Gratis hamburgers voor held van Cleveland

Ramsey hielp op 6 mei Amanda Berry te ontsnappen uit het huis van zijn buurman Ariel Castro. Castro had Berry tien jaar lang opgesloten in zijn woning, samen met nog twee andere vermiste vrouwen. Achteraf gaf Ramsey een interview over de ontsnapping. Daarin vertelde hij dat hij net zijn McDonald’s-bestelling aan het opeten was, toen hij buiten geschreeuw hoorde, schrijft de Standaard.

Het interview met Ramsey was op veel internationale televisiezenders te zien en hij wordt de held van Cleveland genoemd. Zijn hamburger was echter wel koud geworden, wat de horeca in Cleveland natuurlijk niet is ontgaan. Volgens een lokale krant hebben meer dan twaalf restaurants Ramsey gratis hamburgers beloofd.

Reageer op dit artikel