nieuws

Voor vijfde keer Fastservice excursieweek

Snacks

Een kijkje nemen in de keuken bij fabrikanten, formules en leveranciers. Het kan tijdens de ‘Nationale Fastservice Excursieweek’ die SVO Fastserviceopleidingen houdt van 1 tot en met 8 mei.

Voor vijfde keer Fastservice excursieweek

Met eigen ogen zien ‘how it’s made. Producten zien, voelen en proeven. Dat kan tijdens de Nationale Fastservice excursieweek van SVO Fastserviceopleidingen die voor de vijfde keer wordt gehouden.

Met eigen ogen zien hoe snacks worden gemaakt kan onder meer bij Mora (Ad van Geloven), Elite Salades & Snacks en Febo. Andere bedrijven die de keuken openstellen zijn onder meer QBTEC, Remia, HAVI Logistics, fritesfabrikanten McCain en LambWeston/Meijer, frisdrankenleverancier Vrumona en de franchiseformules Domino’s Pizza en Bart’s Retail.

De meeste excursies starten met een presentatie die wordt gevolgd door een rondleiding en sluiten af met een proeverij en/of lunch.

De deelname is gratis. Inschrijven voor meerdere excursies is mogelijk. In totaal zijn er ruim 170 plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden via de website van SVO Fastserviceopleidingen.

Reageer op dit artikel