nieuws

Domino’s opent 130e vestiging

Snacks

Pizzaketen Domino’s Pizza opent vrijdag 26 april haar 130e vestiging in Dongen. Het is de vijfde vestiging van ondernemersduo Maarten van Hamont en Gijs van de Wiel.

Domino’s opent 130e vestiging

Voor ondernemers Van Hamont en Gijs van de Wiel is het de vijfde vestiging. ‘We zijn begonnen als bezorgers bij Domino’s en zijn nooit meer weggegaan. Het is geweldig dat we binnen het systeem kunnen groeien.’

De 130e vestiging is niet de laatste van dit jaar. In de zomer verwacht de keten de 140e vestiging te openen en aan het eind van dit jaar hoopt Domino’s dat de teller op 150 staat. ‘Alle voorwaarden zijn aanwezig om te blijven groeien’, zegt Ronald Dekker, Development Director. ‘Er is nog ruimte genoeg in Nederland en bestaande franchisenemers en de managers in onze vestigingen zien volop kansen.’

Reageer op dit artikel