nieuws

Supermodel Heidi Klum in sexy hamburgerreclame

Snacks

Ik eet vaak hamburgers en frites.’ Dat zegt supermodel Heidi Klum in een ‘ behind the scenes’-video van de opnames van een reclamefilm voor hamburgerketens Hardee’s en Carl’s Jr.

Supermodel Heidi Klum in sexy hamburgerreclame

Carl’s Jr. staat bekend om de ‘verleidelijke’ reclames waarvoor supermodellen en actrices worden ingezet in sexy en humoristische filmpjes. In deze video is supermodel Heidi Klum de ster in een commercial voor een nieuwe hamburger van de ketens Carl’s Junior en Hardee’s.

Het komische karakter van de commercials was voor Klum ook de reden om mee  te doen, zegt het supermodel. ‘Waar ik van houd in deze commercials is dat ze altijd supersexy zijn en met humor zijn gemaakt.’  Ook zegt Klum in het filmpje dat ze een grote hamburger- en fritesfan is.

De commercial, waarin Klum de nieuwe Jim Beam Bourbon Burger aanprijst, is geënt op een scene uit de film The Graduate uit 1967 met Anne Bancroft en Dustin Hoffman waarin een oudere vrouw een jonge student verleidt. Klum verorbert op een verleidelijke manier een hamburger terwijl de jongeman ietwat verwilderd en geschokt toekijkt.

Met haar optreden treedt Klum in de voetsporen van andere supermodellen, actrices en realitysterren. Zo figureerden al eerder onder meer modellen Kate Upton en Nina Agdal in de reclames en ook reality-ster Kim Kardashian maakte eerder al haar opwachting.

Reageer op dit artikel