nieuws

Diepvriespizza ruilen voor een verse bij Domino’s

Snacks

Morgen houdt Domino’s Pizza in Geldrop een bijzondere actie. Klanten die tussen 16.00 en 18.00 uur een stijf bevroren diepvriespizza inleveren krijgen daar een vers bereide voor terug.

Diepvriespizza ruilen voor een verse bij Domino’s

De pizza-actie wordt gehouden om de opening van de nieuwe vestiging te vieren. Daarbij wordt ook een goed doel gesteund. De ingeleverde pizza’s moeten wel diepgevroren zijn want ze worden na afloop geschonken aan de Voedselbank. ‘Omdat veel mensen niet goed kunnen rondkomen door de recessie, willen wij graag een donatie doen aan de voedselbank in Geldrop’, vertelt Aniek Jehee Development Coördinator van Domino’s Pizza. ‘Daarnaast is het natuurlijk een hele leuke manier om Domino’s Pizza op de kaart te zetten in Geldrop’.

De nieuwe vestiging in Geldrop hoopt dat er veel mensen op de actie afkomen. ‘Op deze manier dragen de inwoners van Geldrop ook een steentje bij aan de gemeenschap en leren zij tegelijkertijd Domino’s Pizza Geldrop kennen’, aldus Jehee.

Domino’s Pizza Geldrop doet zelf ook een duit in het zakje: ‘Om nog iets extra’s te doen voor de Voedselbank, leveren wij ook nog eenmalig verse pizza’s.’

Reageer op dit artikel