nieuws

Carnavalsduo De Deurzakkers heeft eigen snack

Snacks

Carnavalsduo de Deurzakkers heeft sinds gisteren een eigen snack. Samen met Wilma en Leon Leijtens van cafetaria De Vergulder Èrpel in Waalwijk proefden ze de eerste exemplaren van ‘ De Deurzakkertjes’.

Carnavalsduo De Deurzakkers heeft eigen snack

‘Het feest kan beginnen’, de grootste hit die het duo ooit had, geldt nu echt voor De Deurzakkers want  Willem van Schijndel en Clemens van Bracht hebben nu ook iets om te trakteren. Het carnavalsduo heeft namelijk een eigen snack gekregen onder de naam De Deurzakkertjes. Deze Hollandse Snackhit , zoals het persbericht meldt, is een variant op de frikandel. De minifrikandelletjes van kippenvlees van Frio Food zijn niet alleen korter, ook de dikte is aangepast aan het formaat.

De Deurzakkers, Willem van Schijndel en Clemens van Bracht proefden gisteren in Waalwijk de eerste exemplaren samen met Wilma en Leon Leijtens van De Vergulden Èrpel.

Reageer op dit artikel