nieuws

McDonald’s Japan serveert hamburger binnen minuut

Snacks

McDonald’s in Japan belooft haargasten dat ze binnen 60 seconden hun bestelling uitgeserveerd krijgen. Als dit, tussen 11.00 en 14.00 uur, niet lukt krijgt de gast een waardebon voor een gratis hamburger naar keuze.

McDonald’s Japan serveert hamburger binnen minuut

Van 4  januari tot en met 31 januari houdt McDonald’s, onder de naam ‘Enjoy! 60 second service’, de actie. Dat het geen loze kreet is, is te zien in een filmpje van een test die eerder bij twee restaurants is  gehouden. Zodra een gast zijn bestelling heeft geplaatst draait de medeweker een zandloper om die onverbiddelijk de 60 seconden aftelt. De vestiging in Osaka, die meedeed, gaat er prat op dat de eerste dag van de test geen enkele coupon is weggegeven, meldt de website Rocketnews24.com.

De actie wordt gehouden in 3300 restaurants van de keten in Japan. Overigens krijgen de klanten die tijdens de actie-uren komen ook een cadeautje in de vorm van een waardebon voor een kop ‘Premium Roast Coffee’.

Reageer op dit artikel