nieuws

Eerste social pizza van Nederland: Trending Topping

Snacks

Trending Topping is de naam van de eerste social pizza van Nederland. Pizzaketen Domino’s heeft de pizza door haar Facebookvolgers laten samenstellen en ze ook een naam laten verzinnen.

Eerste social pizza van Nederland: Trending Topping

De afgelopen weken konden de Facebookvolgers van Domino’s Pizza stemmen welke bodem en welke toppings de eerste zogenaamde ‘social pizza’ van Nederland zou moeten krijgen. Toen die bekend waren konden de bezoekers op Facebook suggesties doen voor een naam. De winnende naam, Trending Topping, is verzonnen door Stuart Edelnbos, zo is te lezen op Facebook. Een naam die aansluit bij het concept van de eerste social pizza van Nederland. Hij heeft daarmee een jaar lang gratis pizza gewonnen. De ‘Trending Topping’ is vanaf 14 januari, uiteraard alleen online,  te bestellen.

Reageer op dit artikel