nieuws

60-secondenservice McJapan funest voor hamburger

Snacks

De kwaliteit van de hamburgers heeft te lijden van de 60-seconcenservice die McDonald’s in Japan belooft. Dat beweert de website Kotaku op basis van foto’s die op Twitter worden gedeeld.

60-secondenservice McJapan funest voor hamburger

De Japanse website Naver heeft uit de tweets een ‘gallery of hamburger horrors’ samengesteld. Uit een op basis daarvan gemaakt  bericht op de website Kotaku blijkt dat de tijdens de lunch, tussen 11.00 en 14.00 uur,  beloofde 60 seconden amper haalbaar zijn zonder fouten te maken. Zodra de zandloper door het personeel wordt omgedraaid breekt een drukte van jewelste uit om de service waar te maken. De productkwaliteit heeft er blijkens de foto’s onder te lijden. De broodjes zien er slordig uit en er worden zelfs broodjes geserveerd zonder hamburger.

Het bericht van Brian Ashcraft op Kotaku roept veel reacties op. Vooral omdat McDonald’s in Japan juist bekend staat om de excellente service die het personeel normaliter verleent.

McDonald’s in Japan heeft in een groot aantal restaurants de 60-seconden regel ingevoerd. Als de tijd niet wordt gehaald krijgt de gast een waardebon voor een gratis hamburger naar keuze.

Reageer op dit artikel