nieuws

Snack-Plaza Willem de Boer start wedstrijd Mijn Pizza

Snacks

Vanwege het 25-jarig bestaan organiseert Snack-Plaza de wedstrijd Mijn Pizza. Met deze actie gaat de cafetaria op zoek naar de nieuwe pizzasmaak en pizzanaam. De hoofdprijs is een bedrag van 500 euro.

Snack-Plaza Willem de Boer start wedstrijd Mijn Pizza

De kick-off van de wedstrijd vond dinsdag 23 oktober plaats. Burgemeester van de gemeente Urk, Pieter  van Maaren, bereidde daarvoor zijn favoriete pizza. Via Facebook, Twitter en de website van Snack-Plaza is de wedstrijd te volgen. De hoofdprijs is een bedrag van 500 euro, de tweede prijs bedraagt 200 euro en de derde prijs is 100 euro.

De pizza’s worden beoordeeld door een smaakpanel en een jury. Op zaterdag 8 december worden drie finalisten gekozen uit de inzendingen. Deze drie pizza’s komen in het assortiment. Daarna kan het publiek online stemmen, zij maken daarmee kans op een Samsung Galaxy Tab. De grote winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 26 maart 2013. De beste pizza wordt definitief toegevoegd aan het assortiment.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels