nieuws

Pizzabezorgers rijden van Utrecht naar Charkov

Snacks

Twee pizzabezorgers vertrekken vanuit Utrecht richting Oekraïne om daar op zondagavond 10 juni pizza’s te bezorgen bij de Oranjefans in Charkov. Een route van ruim 2600 kilometer door Duitsland, Polen en Oekraïne.

Pizzabezorgers rijden van Utrecht naar Charkov

De route leidt langs Berlijn en Krakau, de thuisbasis van het Nederlands Elftal en zal online te volgen zijn. Een volgauto zal de pizzabezorgers tijdens de reis bijstaan en het thuisfront via sociale media op de hoogte houden.

De twee pizzabezorgers zullen ieder afwisselend de scooter besturen om scherp te blijven onderweg en een maximale afstand per dag af te leggen.

De start van deze langste pizzabezorgreis ooit begint op dinsdag 5 juni voor het hoofdkantoor van etenbestelsite Thuisbezorgd.nl in Utrecht. 538- en Oranje DJ Jens Timmermans zal samen met de operationeel directeur van Thuisbezorgd.nl Brent Wissink het officiële startschot geven.

Reageer op dit artikel