nieuws

Vierde Vapiano aan Rembrandtplein Amsterdam

Snacks

Amsterdam heeft een tweede Vapiano gekregen vlakbij het Rembrandtplein. Het is de vierde vestiging van de van oorsprong Duitse franchiseformule in Nederland. In de nieuwste zaak in Amsterdam zijn ruim tweehonderd zitplaatsen waar gasten pizza of pasta kunnen eten.

Vierde Vapiano aan Rembrandtplein Amsterdam

Naast de twee zaken in Amsterdam hebben ook Den Haag en Rotterdam een Vapiano. De nieuwste aanwinst in de hoofdstad zit aan het Rembrandtplein in The Bank. In dit oude bankgebouw zitten onder andere ook Starbucks, Wagamama, supermarkt Marqt en Ajax Experience. Naast de ruim 200 zitplaatsen kunnen de maaltijden ook tuis genuttigd worden.

De twee ondernemers die de Nederlandse rechten hebben voor Vapiano – Jeroen van Welsenes en Rob Schut – hebben ook plannen voor een Vapiano in Utrecht. Deze zaak moet nog dit jaar haar deuren openen.

Vapiano heeft wereldwijd 110 vestigingen in 25 landen. Hoewel het een hard franchiseformule is mogen de Nederlandse ondernemers lokaal experimenteren met de verkoop van broodjes.

Reageer op dit artikel