nieuws

YUM! door stof na rattenvideo

Snacks

YUM! Brands gaat diep door het stof in Amerika. Emil Brolick, directeur van het moederbedrijf van Pizza Hut en KFC, maakt in een videofilm zijn excuses voor de rattenplaag in een aantal New Yorkse restaurants.

YUM! door stof na rattenvideo

In het filmpje kondigt Brolick een aantal maatregelen aan om dit soort misstanden te voorkomen.

Het bedrijf zegt met Dr. Robert Corrigan een erkende dierplagen en hygiëne expert in de arm te hebben genomen. Die gaat onderzoeken of de interne regels en standaarden van YUM! voor wat betreft hygiëne wel goed worden uitgevoerd.

YUM! zegt daarnaast ook nauw samen te werken met de gezondheidsautoriteiten en eist dat alle restaurants van franchisenemer ADF eerst gecontroleerd en goedgekeurd moeten zijn voor ze weer open gaan. ,,Niets is voor ons meer belangrijk dan de gezondheid en veiligheid van onze gasten’’, probeert Brolick in het filmpje de schade te beperken.

Zie ook:

Na rattenvideo meer fastfoodzaken dicht

Reageer op dit artikel