nieuws

Vanreusel verbaasd over Mammoet van Beckers

Snacks

Snackfabrikant Vanreusel reageert verbaasd en enigszins geamuseerd op de met veel tamtam door Beckers geintroduceerde extra lange frikandel van 26 centimeter met de naam ‘Mammoet. De Belgische fabrikant heeft al sinds 1996 een soortgelijk product in assortiment.

Vanreusel verbaasd over Mammoet van Beckers

Niet alleen is het product van Vanreusel net zo lang ook het speciale bakje heeft dezelfde vorm. Salemanager Maurice de Kroon: ‘Wij maken en verkopen al meer dan 10 jaren eenzelfde productconcept onder de noemer: Fricabel. Onze Fricabel is ook 26 cm lang en 105 gram en zit in een gelijksoortig consumentenbakje. Verder vinden we het wel een compliment dat de marketing van Vanreusel een voorbeeld is voor Beckers.’

Overigens heeft het Belgische Rico snacks met de Lange Lummel een nog langere frikandel in assortiment. De snack is ook nog een stuk zwaarder en weegt 160 gram.

Reageer op dit artikel