nieuws

Van Oers krijgt keurmerk dierenbescherming

Snacks

Van Oers mag als eerste snackfabrikant het ‘beter leven kenmerk’ voeren. De nieuwe ‘Puur Natuurlijk’ biologische snacks van het bedrijf kregen het kenmerk van de Dierenbescherming.

Van Oers krijgt keurmerk dierenbescherming

Het ‘Beter Leven’ kenmerk is door de Dierenbescherming in het leven geroepen duidelijk te maken in wat voor leefomstandigheden de dieren leefden die in het product zijn verwerkt. Het kenmerk bestaat uit een logo in combinatie met één tot drie sterren.

Bij één ster zijn de leefomstandigheden al aanzienlijk verbeterd en bij drie sterren wordt aan de strengste eisen voor dierenwelzijn voldaan. Dit aantal wordt gegeven in combinatie met het EKO-kenmerk voor biologische producten.

De hamburger, gehaktstaaf, gehaktbal en rundvleeskroket van Van Oers ‘Puur Natuurlijk’ hebben allemaal de drie sterren ontvangen.

Reageer op dit artikel