nieuws

Twee fastfoodondernemers in franchisefinale

Snacks

Twee van de drie finalisten van de verkiezing Franchisenemer van het Jaar hebben een fastservciebedrijf. Het betreft franchisenemers van Febo en New York Pizza. De derde finalist heeft een Vodafone-winkel.

Twee fastfoodondernemers in franchisefinale

Na een eerste stemronde op internet, onder twintig genomineerden, bleven drie franchisenemers over: Lennard Borgers van FEBO in Ede, Rob Bos ,Vodafone in Hoogeveen, en Pascal Middleton met een New York Pizza in Apeldoorn. Onder de twintig genomineerden zaten, ook al opvallend veel, zes fastfoodondernemers.

In de eindronde zal een driekoppige jury en een mystery shopper van Store Support de vestigingen bezoeken. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door d ejury. Daarin wegen mee het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen.

De prijs wordt op 13 april uitgereikt Tijdens de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! in Hoevelaken. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Arjan en Marion Zegers van Bakker Bart in Vlijmen.

Reageer op dit artikel