nieuws

Taco Bell neemt hamburgerketens op de hak

Snacks

In een ironisch getinte reclamecampagne neemt Mexican food keten Taco Bell in Canada de hamburgerketens op de hak. Die zouden een samenzwering hebben opgezet om de consument aan de overal hetzelfde, en saai smakende hamburger te houden.

Taco Bell neemt hamburgerketens op de hak

In de campagne, met gebruik van sociale media als Twitter en Facebook, roept de keten op een speciale interactieve website op een vuist te maken tegen het geheime genootschap van hamburgergiganten ‘die er een saaie en vlakke wereld’ van maken. En die deze status quo vooral zo willen houden en iedereen de mond willen snoeren die daar tegen in opstand komt.

Om deze samenzwering te bestrijden roept Taco Bell op om in opstand te komen en te weigeren nog hamburgers te kopen. De keten biedt natuurlijk een alternatief. De Nieuwe Chicken Enchillada Stuffed Burrito.

Reageer op dit artikel