nieuws

Spare Rib Express Amsterdam populairst

Snacks

Spare Rib Express Amsterdam is het populairste bezorgrestaurant van 2009 aangesloten bij de eten bestelsite Thuisbezorgd.nl. Deze vestiging kreeg de meeste bestellingen. Rotterdammers en Hagenaren bestellen het liefst bij Domino’s. Onbetwist leider in Utrecht is bezorgketen Taco Mundo, aldus de bestelsite.

Spare Rib Express Amsterdam populairst

‘Groningen verdient een eervolle vermelding. Hoewel de stad qua aantal inwoners veel kleiner is dan de grote steden, zorgt de lokale studentenbevolking toch voor een mooie tiende plek voor De Wachtkamer.

De top 10 van de populairste bezorgzaken:

(1) Spare Rib Express Amsterdam

(2) Domino’s Pizza Den Haag

(3) New York Pizza Amsterdam

(4) Taco Mundo Amsterdam

(5) Domino’s Rotterdam

(6) Carmil Den Haag

(7) Thai Kitchen Amsterdam

(8) Golden Pauw Amsterdam

(9) Thailicious Amsterdam

(10) De Wachtkamer Groningen.

Reageer op dit artikel