nieuws

Snelle hap midden op de skipiste

Snacks

Boven op de top van een berg een burrito of pizza (calzone) eten. Het kan bij de ‘foodtrucks’ in het Amerikaanse ski-resort Mammoth Mountain.

Snelle hap midden op de skipiste

Sinds het begin van het skiseizoen kunnen de gasten van het ski-resort Mammoth Mountain letterlijk overal terecht voor hun natje en droogje. Ze hebben daar het, in Amerika populaire, concept van de foodtruck een stap verder gevoerd.

Omgebouwde pistebully

Zo kan het dat je bij het uitstappen uit een skilift zo maar een omgebouwde oude pistenbully (snowcat ) tegen komt waar je terecht kunt voor een burrito of calzone (pizzabroodje). De cabine van de machine, die normaal wordt gebruikt om de piste te prepareren, is voorzien van een minikeuken en een loket.

Twitteren

Gedurende de dag verplaatsen de trucks, Roving Mammoth’s genaamd, zich door het skigebied. En net als hun grote broers in Los Angeles en andere steden: Ze twitteren volop om hun locatie bekend te maken.

Reageer op dit artikel