nieuws

Snackpoint de Canterlanden maakt sprong naar top

Snacks

Na twee jaar achter elkaar als 19e te zin geëindigd maakt Snackpoint de Canterlanden in Giekerk een flinke sprong naar de top van de ranglijst. Het bedrijf van It en Arjen Hiemstra staat fier op de derde plek.

Snackpoint de Canterlanden maakt sprong naar top

Vol durf en ondernemerschap verbouwden de ondernemers in 2007 een warenhuis in het Friese dorp Giekerk tot cafetaria en restaurant annex brasserie. Voor de twee is niks te dol om hun bedrijf te promoten, ze staan er zelfs voor op een bruidsbeurs.

De kaart van de Snackpoint is uitgebreid en varieert van pizza’s, lunchgerechten tot complete maaltijden die ook bezorgd worden.

Giekerk telt ongeveer 2400 inwoners maar er komt uitbreiding aan. Dat vooruitzicht doet Hiemstra al in de handen wrijven. ‘Dat is dubbel verdienen. Eerst de bouwvakkers en straks de bewoners.’ Onderdeel van de nieuwbouwplannen is een winkelcentrum met grote supermarkt. Die komt tegenover het bedrijf te liggen.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel