nieuws

Secretaresse krijgt ontslag na eten frikandel

Snacks

Een 59-jarige secretaresse is na 34 jaar trouwe arbeid ontslagen na het eten van een frikandel. De vrouw werkte al 34 jaar bij hetzelfde bouwbedrijf in het Duitse Dortmund. Zoals zo vaak moest ze samen met een collega een lunch voorbereiden voor haar chef en zijn medewerkers. Ze kreeg echter zelf honger en nam argeloos een paar hapjes van een broodje frikandel.

Secretaresse krijgt ontslag na eten frikandel

Toen een collega opmerkte dat er een broodje miste, werd de vrouw bij haar chef geroepen. Die ontsloeg zijn secretaresse na 34 jaar trouwe dienst op staande voet toen ze direct toegaf een broodje van de tafel te hebben gegeten.

De Duitse nam hier geen genoegen mee en stapte naar de rechtbank. Daar vertelde ze zich van geen kwaad bewust te zijn omdat iedereen wel eens snaait van de lunch. Het is toegestaan na de lunch de restjes op te eten. ‘Maar dan heb ik vaak al geen trek meer’, aldus Magdalene H.

De rechter doet begin 2010 uitspraak

Reageer op dit artikel