nieuws

Romantische ‘Valentijnsburger’ voor twee bij Kwalitaria

Snacks

Cafetariaformule Kwalitaria heeft vanaf vandaag een Valentijnburger op het menu staan. De hamburger met een hartvormig broodje, die is bedoeld voor twee, is tot Valentijnsdag verkrijgbaar.

Romantische ‘Valentijnsburger’ voor twee bij Kwalitaria

De hamburger, die romantisch bedoeld is voor twee, bestaat uit twee Kwalitaria burgers, mozzarella en honing. Voor de romantische touch zorgt het hartvormige geroosterde broodje waarop de hamburgers worden geserveerd.

Zoals alle hamburgers bij Kwalitaria wordt ook deze burger van 100% rundvlees van de blaarkopkoe gemaakt en het broodje is biologisch. Bovendien, zo meldt het persbericht, ‘bereiden onze mensen deze burger met extra veel liefde, waardoor uw Valentijnsdag niet meer stuk kan.’

De hamburger voor twee kost €5,95. De keten zegt dat ze daarmee stelletjes een leuk en bovenal betaalbare oplossing voor een romantisch en knus Valentijnsdiner willen bieden. De hamburger staat tot en met Valentijnsdag, 14 februari, op het menu.

Reageer op dit artikel