nieuws

Restaurant scoort met snack

Snacks

Mijlpaal in Groningen: Mexicaans restaurant Tacos in de Astraat maakt trots melding van de honderdduizendste verkochte Básico, een taco-snack waarmee het bedrijf gasten uit de hele stad en ver daarbuiten aan zich weet te binden.

Restaurant scoort met snack

Ingeborg de Kluyver was afgelopen weekend de gelukkige die de honderdduizendste taco bestelde. Ze won hiermee een compleet menu en een stuk zelfgebakken limoentaart. Eigenaar Rogier Lankhorst van Tacos is in de zevende hemel vcanweg de behaalde mijlpaal. ,,Wij zijn enorm blij dat fastfood in de vorm een van een gezonde maïs- of bloemtortilla gevuld met vlees, kip of vis zo goed loopt in Nederland.’’

Het Gronings/Mexicaanse succesnummer wordt dagelijks vers bereid in de keuken van het restaurant. Versheid, huisgemaakt en biologisch vlees zijn de toverwoorden in het bedrijf, aldus de directie. Van de opbrengst van elke verkochte taco gaat een deel naar ontwikkelingsprojecten voor kansarmen in Mexico.

Reageer op dit artikel