nieuws

Recordomzet voor Takeaway.com

Snacks

Online maaltijdbezorger Takeaway.com zegt afgelopen jaar voor 45 miljoen aan webbestellingen te hebben verwerkt. De omzet groeide met 80 procent ten opzichte van 2008.

Recordomzet voor Takeaway.com

Dat laat directeur Jitse Groen van Takeaway.com weten op de drukke blog Dutchcowboys.nl.

‘We zijn blij onze positie ook dit jaar in zowel Nederland als het buitenland flink te hebben uitgebouwd. Vooral Thuisbezorgd.nl, Lieferservice.de, Lieferserive.at en Pizza.be deden het erg goed’, aldus Groen.

Voor 2010 ziet Groen een verdere uitbouw van zijn webimperium voor zich. ‘We verwachten nog dit jaar Pizza.de in Duitsland te passeren en daarmee marktleider te worden in dit voor ons zeer belangrijke land. Ook in Oostenrijk zullen we dit jaar het marktleiderschap overnemen. Daarnaast zullen wij weer in nieuwe landen openen’.

Reageer op dit artikel