nieuws

Quick komt met vierkante burger

Snacks

Quick lanceert een bijzondere burger. De Belgische fastfoodketen komt met een vierkante biocheeseburger. De fastfoodketen wil hiermee gasten verrassen en vergissingen in de keuken voorkomen.

Quick komt met vierkante burger

Het gaat om een volledig biologische hamburger. ‘Het rundvlees van Franse origine, het witte broodje, de kaas, de saus én de uien: alles is gegarandeerd van biologische herkomst’, aldus directeur Rudi Hulsman van Quick BeLux in Het Nieuwsblad.

De kaasburger krijgt een vierkante vorm om zo gasten te verrassen én om vergissingen in de keuken te voorkomen. Het broodje blijft rond.

Hulsman stelt dat Quick met introductie van de biocheeseburger inspeelt op een consumententrend. Hulsman: ‘Je kunt er niet omheen dat biologische voeding de wind in de zeilen heeft. Kijk maar in de supermarkten, waar het bio-aanbod blijft groeien’.

Reageer op dit artikel