nieuws

Politicus beschuldigt cafetariahouder van overlast

Snacks

Verhage-franchisenemer Michel van Herk snapt niets van de aantijgingen door VVD-fractievoorzitter Marianne Bever-van Eck van de deelgemeente Noord in Rotterdam. In een mail aan het hoofdkantoor van de keten hekelt ze het bedrijf en de producten.

Politicus beschuldigt cafetariahouder van overlast

De patat zou te slap zijn, de hamburgers niet gaar, zwerfvuil alom aanwezig en bovendien wordt er geparkeerd op de stoep. Ook zou het voor de ondernemers in de buurt onmogelijk zijn met hem over de overlast te praten. Dat beweert VVD-fractievoorzitter Marianne Bever-van Eck.

Cafetariahouder Van Herk zegt in huis-aan-huis blad De Echo niets van de beschuldigingen te begrijpen. Hij zegt Bever- van Eck nog nooit gezien te hebben en heeft het gevoel dat iemand haar voor het karretje probeert te spannen. Het bevreemd hem ook dat ze nooit contact met hem heeft opgenomen en hij wijst de beschuldigingen van de hand.

Zijn bedrijf zou juist een positieve invloed op de buurt hebben. Hij zegt de portieken in de omgeving schoon te houden en scooterjeugd te weren. Hij geeft wel toe dat zijn tuin, achter het bedrijf en onzichtbaar voor de gasten, niet op orde was. Dat heeft hij inmiddels opgelost. Fractievoorzitter Bever- Van Eck was deze week niet voor commentaar bereikbaar, aldus De Echo.

Reageer op dit artikel