nieuws

Pizzakoerier redt leven van man

Snacks

Een pizzakoerier, die eerder als ziekenbroeder werkte, heeft in de Amerikaanse stad Denver het leven gered van een man toen hij op dat adres een pizza kwam bezorgen.

Pizzakoerier redt leven van man

De 22-jarige Christopher Wuebben stond net op de stoep voor het huis, toen de man een hartaanval kreeg. Nog voordat de brandweer arriveerde, wist de pizzakoerier de man weer bij kennis te krijgen. Het slachtoffer is in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis.

Wuebben werd onlangs ontslagen als verpleger en zag zich gedwongen een simpel baantje te nemen om de eindjes aan elkaar te knopen. Lang zal hij de pizza’s niet meer hoeven bezorgen; een ziekenhuis en een brandweerkazerne hebben Wuebben al een baan aangeboden nadat ze hadden gehoord van zijn heldhaftige optreden.

Reageer op dit artikel