nieuws

Pizzabakker geeft fruitbomen weg

Snacks

Aan de oproep van de Britse regering om als ondernemer de consumptie van fruit te stimuleren, is door een pizzabakker uit Manchester op opvallende wijze gehoord gegeven. De man geeft zelfs complete fruitbomen weg.

Pizzabakker geeft fruitbomen weg

Tashek Shorkar Abu van Tash at Kyae’s Pizza and Curry in Manchester geeft klanten een peren- of kersenboom cadeau, wanneer ze een pizza of een kip met currygerecht bestellen. Met deze opvallende actie wil Abu meer verkopen én zijn klanten aan het fruit krijgen.

De pizzabakker plant de bomen zelf bij alle klanten die regelmatig een pizzaatje bestellen. Abu bekostigt zijn promotieactie door donaties van klanten. De ondernemer is van plan zijn assortiment maandelijks uit te breiden.

Reageer op dit artikel