nieuws

Pizza in vorm friteszak

Snacks

Elders in de wereld is het al een succesvol product. Een pizza in de vorm van een puntzak of ijscohoorntje is immers makkelijker zonder geknoei uit de hand te eten.

Pizza in vorm friteszak

Sinds mei dit jaar bieden Loni en Gied Nijkamp met hun bedrijf Fragoli uit Tilburg zo’n pizza aan. Ze hebben het exclusieve recht de puntpizza’s en apparatuur van PizzaCono in Nederland te verkopen.

De pizza wordt gebakken in een oventje met een lopende band. Aan de ene kant gaan de hoorntjes erin, aan de andere komen ze er gebakken uit. ‘De doorlooptijd is 6-8 minuten vertelt Loni Nijkamp. De pizzahoorntjes kunnen met ingrediënten naar keuze worden gevuld.

Inmiddels heeft beurzen- en evenementenorganisator Libéma al interesse getoond. ‘We hebben op een evenement gestaan. Die proef is grandioos verlopen en krijgt zeker een vervolg’, vertelt Nijkamp.
Aan een uitrol als shop-in-shop concept voor cafetaria’s heeft ze nog niet gedacht. ‘Cafetariahouders kunnen wel bij ons terecht voor ingrediënten, hoorntjes en apparatuur.’ De site van het bedrijf is nog onder constructie maar bevat wel een mailadres. www.puntpizza.nl.Overigens is Puntpizza niet uniek op de Nederlandse markt. Verleden jaar maakte Konopizza al een start. www.konopizza.nl .

Reageer op dit artikel