nieuws

Pizza Hut start YouTube-themakanaal

Snacks

Pizza Hut in Groot-Brittannië is het eerste Britse bedrijf met een eigen channel op de razend populaire videosite YouTube.com. Gasten worden uitgenodigd een ‘pizza home video’ op YouTube te plaatsen. Pizza Hut beloont wekelijks de best bekeken video.

Pizza Hut start YouTube-themakanaal

Het themakanaal heet Topthis TV en is volgens de weblog Reclamewereld.blog.nl het eerste channel van een Brits bedrijf. ‘Daarmee wordt ingespeeld op de enorme groei van bezoeken aan YouTube, vooral door tieners en jonge volwassen’, zo meldt de weblog.

Bijna zeventig mensen hebben zich inmiddels als member aangemeld bij Topthis TV. Het themakanaal bevat op dit moment vier korte video’s. Pizza Hut is op de internetpagina prominent aanwezig met een logo.

Zie ook:
Wethouder definitief weg om pizzavideo

Reageer op dit artikel