nieuws

Pizza Hut lanceert mobiel bestelsysteem

Snacks

Pizza Hut heeft in de VS hun nieuwe mobiele bestelsysteem ‘Total Mobile Acces’ gelanceerd, waarbij met zowel met sms als mobiel internet pizza’s kunnen worden besteld. Daarmee is het de eerste restaurantketen die beide mobiele bestelmogelijkheden aanbiedt.

Pizza Hut lanceert mobiel bestelsysteem

‘Online en mobiel bestellen vormen de snelst groeiende segment in onze sector’, zegt Pizza Huts marketingdirecteur Brian Niccol op de financiële website van AOL. ‘We zijn blij dat we deze snelle en flexibele bestelopties nu hebben geïntegreerd.’

De sleutelwoorden bij de nieuwe service zijn ‘fast en flexible’, en Niccol heeft er bij het programmeerteam op gehamerd dat het gebruiksvriendelijk moest zijn, met zo min mogelijk handelingen. Hij meent dat ze daar aardig in geslaagd zijn.

Of een dergelijke service ook buiten de VS aan zal worden geboden is niet bekend.

Reageer op dit artikel