nieuws

Pizza bestellen met afstandbediening

Snacks

De eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl maakt het nog eenvoudiger om thuis eten te bestellen. De site is een samenwerking aangegaan met softwaregigant Microsoft. Met een huiskamercomputer op televisie is een pizza zo besteld.

Pizza bestellen met afstandbediening

Dat laat oprichter Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl weten. ‘We proberen het bestellen van eten zo eenvoudig mogelijk te maken. Het aanbieden van ons complete aanbod van 1.300 bezorgrestaurants op de televisie is hiervan onderdeel. Op termijn zal het zelfs mogelijk zijn via Media Center elektronisch te betalen’, aldus Groen.

Ook Microsoft ziet grote voordelen in de samenwerking. ‘Het toevoegen van een service zoals die van Thuisbezorgd.nl maakt Windows Media Center nog waardevoller voor de gebruiker. We zien Windows Media Center steeds meer van betekenis worden in ons dagelijks leven’, aldus Sabine Hess van Microsoft Nederland.

Voorwaarde voor consumenten om gebruikt te maken van deze service is dat ze over Windows Media Center beschikken. Dit pakket zit standaard in het nieuwste besturingsprogramma XP. Verder moet er in de directe omgeving een aangesloten eetgelegenheid zitten die de bestelling bezorgd.

Thuisbezorgd.nl bestaat zes en werkt samen met onder meer de bekende ketens domino’s Pizza en Spare Rib Express. De laatste tijd melden zich steeds vaker andere restaurants aan zoals de ‘Chinees op de hoek’. Thuisbezorgd.nl verzorgt jaarlijks ongeveer een miljoen bestellingen.

Reageer op dit artikel