nieuws

Pizza aan huis mobiel te betalen

Snacks

Thuisbezorgd.nl komt volgende week met een update voor haar iPhone-app, waardoor mobiel betalen via Rabo SMS betalen mogelijk wordt. De eten-bestelsite wil hiermee tegemoet komen aan een veelgeuite wens van haar klanten.

Pizza aan huis mobiel te betalen

‘Veel van onze klanten maken enthousiast gebruik van onze iPhone-applicatie. Het is erg handig om overal via je iPhone eten te kunnen bestellen, maar het is jammer dat je de bestelling niet via je telefoon kan afrekenen. Door deze update hopen wij dit gemis bij veel klanten weg te nemen’, zegt Jitse Groen, oprichter en directeur van thuisbezorgd.nl.

Met Rabo SMS betalen is het mogelijk om via een mobiele telefoon te betalen, ongeacht bij welke bank de besteller aangesloten is.

Thuisbezorgd.nl lanceerde ruim een jaar geleden als eerste eten-bestelsite ter wereld een iPhone app. De applicatie werd meer dan 100.000 keer gedownload.

Reageer op dit artikel