nieuws

Paul McCartney woest op McDonald’s

Snacks

Ex-Beatle Paul McCartney is woedend op McDonald’s nadat hij ontdekte dat een restaurant in Liverpool levensgrote foto’s van hem en de andere Beatles aan de muur heeft hangen. McCartney is al 30 jaar overtuigd vegetariër en ambassadeur voor dierenrechten.

Paul McCartney woest op McDonald’s

‘Wat voor sukkels denkt McDonald’s dat Beatle-fans zijn? Het is belachelijk zijn foto te gebruiken om hamburgers te slijten, terwijl iedereen weet dat McCartney geen vlees eet – zelfs een vleeshater is’, aldus een woordvoerder van de voormalige popster.

McCartney roept iedereen op uit protest de restaurants van McDonald’s te boycotten. Hij hoopt dat mensen die toch naar het filiaal in Liverpool gaan, door zijn foto worden getriggerd de hamburger te verruilen voor een vegaburger.

McCartney is een heftig supporter van dierenrechten, president van de Engelse vegetariërbond en ambassadeur voor stichting Peta (People for the Ethical Treatment of Animals). Zijn laatste vrouw Linda had een eigen collectie vegetarische voedingsproducten.

McDonald’s zegt dat de foto’s in Liverpool een erkenning zijn voor de enorme bijdrage die de Beatles hebben gedaan aan de lokale en wereldwijde cultuur, meldt de Britse krant Telegraph.

meer berichten over McDonald’s:

Reageer op dit artikel