nieuws

Overvaller met pizza verjaagd

Snacks

Een 49-jarige Assenaar heeft een overvaller verjaagd door een pizza in zijn gezicht te gooien. De man werd op een parkeerplaats in Assen door een onbekende aangesproken, die hem om geld vroeg. Om dit kracht bij te zetten, haalde de belager een staaf uit zijn jaszak.

Overvaller met pizza verjaagd

De Assenaar liet zichzelf op de parkeerplaats aan de aan de Groen van Prinstererlaan niet zomaar van zijn portemonnee beroven en duwde daarop de net gekochte pizza in het gezicht van de overvaller. Hierop ging het slachtoffer er rennend vandoor. De overvaller volgde hem en pas toen het slachtoffer om hulp riep, koos de man het hazenpad.

Het is niet bekend of de belager door de hete pizza in zijn gezicht gewond is geraakt. De politie zoekt nog getuigen van het voorval.

De belager is een blanke man van ongeveer 20 a 25 jaar oud, dun postuur en ongeveer 1.75 – 1.80 lang. Hij droeg een mutsje, een bruine jas en hield een lichtkleurig t-shirt voor zijn gezicht.

Reageer op dit artikel