nieuws

Opmars gezond en vers in cafetariatop

Snacks

De opmars van gezonde en verse producten zet onverminderd door in de cafetariabranche. De toppers uit de Cafetaria Top-100 nemen het voortouw, zo blijkt uit de zojuist bekendgemaakte ranglijst.

Opmars gezond en vers in cafetariatop

Het aanbod aan gezonde producten is een speerpunt voor de gast en voor de vakjury van de Cafetaria Top-100. Tot verleden jaar kostte het geen punten als er niet overduidelijk verantwoord wordt gefrituurd. Dit jaar wel, meldt Snackkoerier.

Bij winnaar Eetplezier de Bestse Snackbar krijg de gast een gratis stuk fruit bij een menuutje. Plaza en Kwalitaria lopen voorop wat betreft het communiceren van een versuitstraling.

Daily-In in Lochem, nummer vijf in de kersverse ranglijst, is helemaal een buitenbeentje. Het bedrijf van Hans Bosch is een voorbeeld voor de hele sector. Niet dat iedereen dit concept klakkeloos moet kopiëren, maar daar een kijkje nemen is wel leerzaam.

Van een bijzondere kop koffie met gebak en likeurtje, een frisse verse maaltijdsalade, tot een frikandel speciaal met patatje mayo. Het is hier allemaal te krijgen. Bovendien zit je dan ook nog lekker comfortabel in een loungeachtige atmosfeer.

Meer berichten over de Cafetaria Top-100:

Reageer op dit artikel