nieuws

Obama geeft flinke fooi

Snacks

President Barack Obama heeft gisteren een flinke fooi achtergelaten in het hamburgerrestaurant waar hij lunchte. Naar verluidt bedroeg de tip 35 procent op een rekening van $200.

Obama geeft flinke fooi

De president verraste gisteren een groep vrijwilligers die aan het lunchen waren bij Ted’s Bulletin op Capitol Hill. Daarna verraste hij de medewerkers van het restaurant door zelf te betalen en een tip te geven van 35 procent van het rekeningbedrag. Bedieningsgeld is in de VS niet inclusief maar 35 procent fooi is aan de hoge kant.

Zelf at Obama een cheeseburger, frites en een side salad vergezeld van een flesje ijskoud water. Ook verleden week woensdag bezocht Obama voor de lunch een hamburgerrestaurant. Of hij toen ook zelf afrekende en een grote fooi gaf is niet bekend.

Overigens was de verrassing voor de restauranthouder niet zo groot. ’s Ochtends was het bedrijf al uitgekamd door beveiligers van Obama. De eigenaar verwachtte dus in ieder geval al hoog bezoek.

Reageer op dit artikel