nieuws

Nieuwe fastfoodopleidingen van start

Snacks

De fastfoodbranche krijgt er drie opleidingen bij. Het gaat om de opleidingen Horecamedewerker Fastfood, Bedrijfsleiders Fastfoodsector en Ondernemer/Manager Fastfoodsector.

Nieuwe fastfoodopleidingen van start

Dat maken SVO Fastfood Opleidingscentrum en Projectbureau Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven bekend. De nieuwe opleidingen gaan in september van start en worden aangeboden in Veldhoven. Later in het jaar verhuizen ze naar een nieuwe opleidingslocatie in Best.

Open dag

Bij voldoende belangstelling gaan de opleidingen ook van start in Rijswijk en Zwolle. Het gaat om BOL-opleidingen waarbij de deelnemers meerdere dagen per week naar school gaan en stage lopen in fastfoodbedrijven.

Op zondag 28 januari is in het opleidingscentrum in Veldhoven aan De Run 6705 een open dag. Dan kunnen geïnteresseerden van 11.00 toto 16.00 uur zich laten informeren over de nieuwe opleidingsmogelijkheden.

Leer- en stageplaatsen

De opleidingen worden ondersteund door diverse grote bedrijven zoals McDonald’s, Verhage Fastfood, Servex, FEBO, Burger King, Sligro en Domino’s Pizza. Daarnaast stellen individuele fastfoodbedrijven stage- en leerplaatsen beschikbaar.

Reageer op dit artikel