nieuws

New York Pizza houdt open dag

Snacks

New York Pizza houdt zaterdag 11 februari een open dag. De dag, bij de laatst geopende vestiging in Nieuwegein, is bedoeld om potentiële franchisenemers kennis te laten maken met de formule.

New York Pizza houdt open dag

New York Pizza is altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers met passie voor pizza, meldt de keten in de aankondiging van de open dag. Om belangstellenden een kijkje in de keuken te geven wordt een open dag gehouden in de laatst geopende vestiging van de keten. Bij franchisenemer Erik Korten in Nieuwegein is de formule ‘van binnenuit’ te bekijken. Naast serieuze voorlichting is er ook tijd voor vermaak, de bezoekers mogen zelf een pizza bakken.

Aanmelden voor het open huis, dat van 11.00 tot 14.00 uur wordt gehouden, kan bij het hoofdkantoor van de keten.

Reageer op dit artikel