nieuws

McDonald’s zet zonnewijzer in

Snacks

McDonald’s heeft weer een fraai staaltje marketing toegepast. In de harde strijd om de ontbijtgast zet een filiaal van McDonald’s in Chicago een zonnewijzer. Op een groot billboard adviseert de zon of het tijd is voor een coffee, een Egg McMuffin of een donut.

McDonald’s zet zonnewijzer in

Het gaat om een enorm groot bord met rode achtergrond. Op het bord staan zeven plaatsjes afgebeeld, waaronder een beker koffie, een broodje, een salade en zelfs frites met hamburger. Door de stand van de zon adviseren zonnestralen welk product de klant het beste kan kiezen. Zo wordt om zes uur ’s ochtend de afbeelding met een kop koffie opgelicht en is het om twaalf uur tijd voor een hamburger.

De ‘McZonnewijzer’ is bedacht door een reclamebureau. Het vormt een opvallend antwoord in de harde strijd die in Chicago wordt gevoerd om de Reageer op dit artikel

Lees voordat u gaat reageren de spelregels