nieuws

McDonald’s slachtoffer van Frans Bauer

Snacks

De zaken van McDonald’s en AC Restaurants langs autosnelwegen worden tegenwoordig voorbijgesneld door de bekende zanger Frans Bauer. Ook cafetaria’s en Chinese restaurants zijn het slachtoffer van de slankwoede bij de geliefde volkszanger.

McDonald’s slachtoffer van Frans Bauer

Frans Bauer viel de afgelopen tien weken 23 kilo af. Bauer is aan het Sonja Bakkeren. Hij besloot tot de radicale aanpak na zijn stembandoperatie eind vorig jaar. In de Bauer-soap op RTL4 was de afgelopen jaren te zien dat de zanger regelmatig de afhaalchinees bezocht.

Bakken met bami
‘Mijn eetpatroon moest anders. Eigenlijk klinkt het heel eenvoudig. Maar tegelijkertijd is het heel moeilijk. Maar het is gelukt. Ik heb de afgelopen maanden de bakken met bami laten staan en geen frikandellen meer gegeten. En ik ben niet meer langs geweest bij AC en McDonald’s’, aldus Bauer tijdens een persconferentie eerder deze week.

Zie ook:
Frans Bauer bezorgt horeca kopzorgen

Reageer op dit artikel