nieuws

McDonald’s nu ook in supermarkt

Snacks

Het wordt nog moeilijker om McDonald’s in Nederland te ontlopen. Wie de supermarkt bezoekt loopt vanaf nu het risico om met een product van de hamburgergigant in aanraking te komen. Daarmee heeft McDonald’s zijn afzetgebied opnieuw vergroot, zo is bekend gemaakt.

McDonald’s nu ook in supermarkt

Vanaf oktober is McDonald’s Tomato Ketchup in bijna alle Nederlandse supermarkten verkrijgbaar. Het is voor ’t eerst dat een product van McDonald’s in de Nederlandse supermarkten te koop is.

McDonald’s Tomato Ketchup is de originele ketchup die in alle McDonald’s restaurants wordtgebruikt. Het product is verpakt in een knijpfles met doorkijkstrip. Er zijn geen kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen aan toegevoegd. Deze ketchup leent zich ook voor glutenvrije diëten.

Zie ook:
McDonald’s verkoopt muziek bij de hamburger

Reageer op dit artikel